Motivasjon

Vi trenger alle å bli eller å være motivert.

Utfordringen er mere hvordan klare å holde motivasjon oppe både på det personlige, familie-, arbeids- og fritidsmessige plan.

Det er et stadig sterkere krav fra alle om at man må være motivert for å bli ferdig med eller å gjøre ditt eller datt.  Hvem er så ansvarlig for å sørge for at vi er motivert i alle settinger gjennom alle sesonger og aktiviteter.

Det er beklageligvis ingen andre enn en selv som kan sørge for at man er motivert for de til enhver tid forestående aktiviteter.  Men hva er så definisjon på motivasjon; “en psykologisk samlebetegnelse for krefter som har med igangsettelse og dirigering av adferd å gjøre.”

Med andre ord når man først har bestemt seg for å gjøre noe så må man sørge for å ha det gøy!  Alt kan være gøy dersom du bestemmer at det skal være det! Med andre ord så er det du selv som er din beste, billigste og faktisk eneste riktige motivator eller “coach”.  Omgivelsene kan gi deg motivasjon, men det er du selv som må utnytte mulighetene som ligger der.  Det er med andre ord ikke noen start og stopp mht å være motivert, man må tenke positivt og ha det gøy, for på den måten holde motivasjon oppe.  Det er viktigst for en selv og egen respekt, men ved å være glad og motivert sprer du engesjement og glede i dine omgivelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *