Søndre Nordstrand Høyre

Jeg ble på årsmøtet 24 nov valgt til leder av Søndre Nordstrand Høyre (SNH) for de neste to år, eller frem til kommune og fylkestingsvalget i 2011.

Hovedoppgaven for denne perioden vil bli å bygge opp aktiviteter og en organisasjon som vil gi flere høyrestemmer i Søndre Nordstrand (SN) i 2011 enn i valget i 2007.

Hva vi skal gjøre og hvordan blir et spennende samarbeid.  Vi i styret trenger all den hjelp, støtte og innspill fra alle interesserte medlemmer og støttespillere, som vi kan få. Vi trenger forslag til aktiviteter som vil gjøre Høyre bedre kjent i bydelen.  Først og fremst vil vi jobbe med saker i en positiv setting. 

Selvsagt skal vi kjempe for gode saker, men det viktig at vi er optimistiske og positive når vi markedsfører oss.  Alle innspill bør være konstruktive.  Alle forslag bør innkludere et forslag til løsning(er) til noe vi mener kan tjene byen og bydelen bedre enn andres forslag og løsninger.

Alle forslag er velkomne, store som små. 

SNH trenger alle høyremedlemmer som vil gjøre noe for SN.

Det vil tidlig etter Oslo Høyres årsmøte 22 –23 jan 2010 bli klart hvilke 3 – 5 saker som Oslo Høyre vil kjempe for mot valget i 2011.

Gå inn på Oslo Høyres nettside for informasjon om møter, aktiviteter og kurs etc. Ta kontakt og/eller møt opp på medlemsmøter og aktiviter.

Valgkampen 2011 har med andre allerede startet.  Det vil kreve en kejmpeinnsats av alle for at vi skal beholde makten i rådhuset etter valget i 2011.  SNH må se på nye måter å vinne tilbake gamle velgere og eventuelt få tak i nye velgergrupper.  De som mener at fortsatt Høyre dominans i Oslo og mulig høyre styrt bydelsutvalg i SN etter valget i 2011 må ta kontakt.

Én kommentar til «Søndre Nordstrand Høyre»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *